Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 25 juli 2013

Det sista av resan


Vi är hemma i plattlandet igen.
Borta bra men hemma bäst skriver jag under vilken dag som helst. Ack så ljuvligt att komma hem till en överlycklig Zeb och Patrik som fixat oss mat, städat, jämnat gräskanterna och hållit alla växter vid liv.


Vi har vandrat i underbar natur och pausat bara för att ta in alla intryck och så har vi ju väääntat på fotograferna som tagit minst 20 bild av samma motiv. Minst.


Vi har flera hundra bilder och jag orkar inte ens titta igenom alla utan har bara tagit ett axplock därifrån. Hängbroarna var härliga.


Här hade vi gått ungefär halva dagssträckan och var rätt möra efter korv och kaffe. Jag, svärfar, gammelfaster och svärmor.


Vita näckrosor och klart vatten.


Snart snart får fötterna vila!


Varifrån kommer allt vatten och vart är det på väg?


Ruka by night.


Kvällsljus på balkongen.
Det var tänkt att vi skulle vara borta två nätter men med alla kilometrar, trappsteg, rötter och stenar i benen hyste vi in oss på vårt sällskaps soffa en natt till och det visade sej vara ett klokt val. Utvilade följande morgon orkade vi sitta i bilen hela vägen hem igen.

2 kommentarer: