Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 juli 2013

När man mår sådär bra


Ljuva sommartid vad jag gillar dej just nu!
Sommaren kom tillbaka till oss och jag njuter verkligen av tiden. Jeppisdagarna håller på att ta slut och jag har hunnit allt vad jag behöver med dem. I går kväll var vi ut med trevligt sällskap. Startade med mat på O´Learys och fortsatte till skolparken för att digga till Sturm und Drang. Nåja, kunde ganska snabbt konstatera att det var ett gäng killar som berömmelsen stigit en aning åt huvudet. Men musiken var stundvis riktigt bra och visst hittade jag mej klappandes med händerna i takt med musiken.
Mina blickar började småningom dras åt höger och de kamouflageklädda pojkar som började trilla in på området. Plötsligt kommer en lång rekryt med baretten lätt på svaj gående emot oss. Modershjärtat tog ett par extra volter och jag kunde inte hålla mej från att omfamna honom fast det säkerligen var lätt pinsamt för honom. Stilig till tusan var han.
Mycket militärsnack har det naturligtvis handlat om i dag för efter tre veckor finns det en hel del att berätta.
Zeb är lycklig över att alla i familjen är samlad igen, om så bara för ett par dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar