Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 6 juli 2013

Tog chansen


Vilken tur att vi tog chansen att se Toto när de kom till Jakobstad.
Värmde upp med att först stå åtta timmar på jobb och sen fyra timmar vid scenen. Men när vi kom hem i natt borde nog nån ha filmat mej när jag kravlade ur bilen med värkande knän och fötter. Fötterna blev garanterat två centimeter bredare under gårdagen. Men det var det absolut värt!
Geir Rönning med band värmde upp och jag blev positivt överraskad av honom. Senast jag såg honom imponerade han inte men vilken kaliber han hade i går alltså.
Men alltså Toto. Vilka killar. Roliga  energiska samspelta och alla hade nåt, det där lilla extra.
Publiken var fantastisk må jag säga och Toto killarna hade nog inte väntat sej ett sånt välkomnande i lilla Jakobstad. Vädret perfekt och allt gick lugnt till de 10 000 till trots. Vi upplevde inget köande utan allt förlöpte smidigt.
Det första som hände när vi kom in var att jag befann mej i en gruppkram med två sällan sett kusiner och en sån start bådade gott för hela kvällen.


Det har infunnit sej en "dagenefterenstorhändelsegrej"känsla.
Vilket resulterat i att jag aldrig kom mej på loppisracet i Purmo som det var tänkt. Vaknade alldeles försent och det har funnits en massa att dona på med här hemma.


Har klippt arme´frilla åt lillpojken och jag kunde ha fällt en tår för varje hårtofs som rykte. Han ser numera ut som ett barnhemsbarn. Tur att det inte var från hans axellånga hår till detta på en gång utan att han har haft mittemellan före. Jag sympatisera numera med honom och har nästan lika kort hår själv.


Pannrummet var i stort behov av rejäl husmorskärlek så därinne tillbringade jag lite tid på förmiddagen. Så fick jag trädgårdsdille och fixade runt lite grejer. Borde ännu få spikat ihop stöd till vinbärsbuskarna men det är så varmt och värme, arbete och jag har aldrig gått ihop så få nu se vad det blir av det. Sen njuter jag hela lördagskvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar