Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 15 juli 2013

Första dagen gått


Så var semestern igång.
Svinkallt och regnit och jag går omkring med yllesockor. Men vad gör det när man kan sova ut och ännu ligga en stund och dra sej. Allt tills tankarna går till den stackars hund som står i lina och kanske håller på att svälta ihjäl bara för att matte och husse inte har förstånd att stiga upp.
Sent om sider under förmiddagen kom vi plötsligt på att vi åker till Keskinens. Bara det att få ett infall och faktiskt kunna göra det är gott nog. Så där har vi travat omkring bland hyllor och en massa folk och hittat ett av varje som fått följa hem. Lite trädgårds "verktyg" till gångarna som håller på att växa igen var ett måste. Vägrar stå på knä eller huk efter att menisken braka i fjol så nu har jag grejer med skaft så jag kan gå upprätt. Några innekuddar till mitt "Ernstprojekt", dvd:n Les Miserables som funnits på införskaffningslistan och sist men inte minst, en martaslungo! man kan inte få för många väskor enligt mej. Så det så!
En trevlig dag med de tre i familjen som befinner sej hemma och jag var klok nog att ta plats i baksätet så fick jag sova powernap både dit och tillbaka. Ja jag vet att det var smart av mej!
Den fjärde medlemmen verkar trivas i Dragsvik,vilket i och för sej är riktigt bra både för honom och för lilla mamma här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar