Om mig

Mitt foto
En kvinna i sina allra bästa år som försöker plocka guldkornen i vardagen. Strävar efter att göra nåt fantastiskt av fritiden med måleri, drejning av lera och läsning av böcker bland annat. Hemkär till tusan men drömmer mej ändå bort mellan varven. Häng med i min enkla vardag om du har lust.

fredag 26 juli 2013

Öppen trädgård


Min Eden hade öppen trädgård i går och eftersom jag en tid nu följt hennes (Nina till vänster) inspirerande blogg tog jag naturligtvis tillfället i akt och besökte trädgården.
Vädret var super för en dag som denna. Kanske nästan för bra för de som hela dagen skulle visa upp sina trädgårdar i hettan.


Trädgården var en härlig blandning av vildvuxet, konstnärligt, gammalt och nytt.
Lägg märke till järnsängen som stod mitt i allt det gröna. Fiffigt.


En sittplats i skuggan av träd.


Det var de små detaljerna jag fastnade för. Överallt fanns något som drog blickarna till sej. Se nu så fint Klematisen gör sej mot den rostiga lyktan.


Tryggt vilar rosen intill den gamla ladan.


En riktig smällkaramell hittades också i den annars ganska pastelliga trädgården. Härligt med kontraster. Glad över att jag fick med mej gubben ut till denna fina trädgård och en hel hop med nya ideer i skallen.
Självklart har jag frågat om lov för att sätta upp bilderna.

4 kommentarer:

  1. Härliga bilder, och tack för att du kom. Helt underbart att få så många besökare även om vädret var nästan lite för bra *skratt*. Ha det bra!
    /Nina

    SvaraRadera