Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 31 juli 2013

En rolig dag i arbetets tecken


En mycket givande dag ligger bakom oss.
Det är som i reklamen plötsligt händer det och man inte riktigt kan fatta att nu händer det verkligen.
Som vanligt var det uruselt väder när jag slog upp gluggarna och jag bestämde att dagen min skulle spenderas i garaget med slipning och målning av pardörrarna till växthuset.
Jag satte igång och det gick som en dans må ni tro. Himlen blev vackert blå och solen tittade fram och gubben tog till skyffeln. Storebror kom till undsättning och kärrade bort vartefter så nu är grunden till växthuset grävd och jag lyfter på hatten åt mina karlar.
Själv har jag som sagt slipat och grundmålat och i morgon bitti ska den riktiga färgen på och det ska bli så spännande att se resultatet. Svårt att se hur en färg blir på en liten papperslapp. Däremellan det torkade sprang jag runt och stylade i rätta "ernstandan" och fotade, dagen var ju så vacker. Ja det är gårdagens syprojekt på bilderna. Visst piffar det upp slitna utemöbler och det gäller ju bara för solen att hålla sej framme.
Plötsligt hamnade vi på kvällstorget i Kokkola och jag gjorde ett 1 eurosfynd. Enligt mej åtminstone men det får ni säkert se en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar