Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 juli 2013

Ruka where lapland begins


Här mår vi bra.
Efter en enligt mej onödigt lång bilresa kom vi fram till ett småregnit Ruka. Skönt att få sträcka på benen och gå runt lite och titta medan vi väntade på vårt resesällskap som startat lite senare.
Vår lägenhet är riktigt fin med ett rum och kök,bastu,spis och balkong. Lite utsikt över sjön här nedanför har vi också.
Vi tog oss en liten sväng uppför fjället hela sällskapet igår för att checka in naturen lite,handlade mat och gjorde oss hemmastadda. Senare for gubben och jag till hotellets restaurang på mat och där var det väldigt trivsamt inrett i lapplänsk stil. Väl ut därifrån hade kvällssolen anlänt och det gjorde att gubbens kamerahänder fick fart. Medan han igen en gång tog sej upp på fjället satt jag i soffhörnan med en bok och sonen i Dragsvik ringde så passligt.
Nu har vi vaknat upp till en ännu grådisig dag men vi har stora förhoppningar om att det blir bättre senare när vi tänkt bege oss kring den lilla björnstigen. Som om inte det vore nog så har gubben begett sej ut på morgonlänk medan jag sitter här. Konstaterade igår att det kommer att bli en utmaning för mina knän de närmaste dagarna och säkert också för hela min lekamen. Så för min del blir det inga extra länkar.
Många renar utefter vägen och de går lugnt och äter här mellan husen. Här syns de till mycket mer än i Ylläs.

2 kommentarer:

  1. Oj vad "Lapplandssjuk" jag blir nu när jag ser var ni är!:-) Ha så skönt där nu!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hemma igen men det har varit härliga dagar.

      Radera