Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 27 juni 2023

4 månader

Åska, regn, fuktigt och klibbigt, så kan jag kort beskriva dagen.

Åskan har legat i luften och det var så skönt när regnet äntligen föll. Bonzo tryckte i sin koja när jag kom hem, säkert hade han hört muller och det är han svinrädd för. Vi satte oss på trappan med kaffe för att invänta pappa.


Ordentligt urlakat efter dagens pass och jag somnade flera gånger på soffan. När regnet upphört och det blivit dags för kvällens länk var jag så frusen att jag fick sätta långärmat på mej. Nu igen är jag alldeles klibbig i kroppen efter att ha vattnat i växthuset. Tvära kast.


De fyra gladaste arbetsmånaderna har jag nu avverkat. Jag trivs kolossalt med att pyssla om de äldre och tacksam varje dag även om jag kan vara totalt slut ibland.


Äntligen har jag också hittat ett lugn och kan sitta och läsa bok igen. Har tagit tag i en julklappsbok som är riktigt bra.



 Efter regn kommer sol och den frasen kan man använda i många sammanhang i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar