Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 3 juni 2023

Juni

1 juni, tidig morgon var jag på en kortis med Bonzo. Ser ju tämmeligen skönt ut på bilderna men det var svinkallt.


Ändå blev man förvånade att det kom både snö och hagel senare under dan.


Huset var kallt när vi kom hem så fast jag redan städat ur spisen gjordes en brasa upp och långsockorna åkte fram. 


Bakade en rabarberkaka för att få mera värme i kåken och gjorde pasta al Limone till middag som är perfekt i all väderlek och situationer.


2 juni kom och det var vår 33 bröllopsdag. Inga dyra rosor tack sa jag åt gubben när jag for på jobb. Så eftersom han hade ledig fredag dammsög han, klippte gräset och hämtade pizza. Det är genuin kärlek det.

Efter arbetsdagen hade jag träff med en väninna på Kaffia. Vi har inte setts på hela detta år så det gällde att passa på när vi fick det att stämma. Härligt med folk som man bara tar vid där man slutade sist med.


3 juni. Jag har redan i dag suttit vid farmors bädd, tredje dagen i rad. Vi känner att det inte är långt kvar nu och jag vill ta till mej så mycket jag bara kan. Finnas till med att berätta, sjunga, smeka pannan, hålla hand och badda läppar med vatten. Vill inte ha nåt att ångra sen när det är försent. Tuffa dagar...


Klippte in i vas av den blommande dahlian. Ingen njuter av dess skönhet i växthuset. Ska plantera sommarblommorna i krukor i dag, så är de redo att plockas ut om det mot förmodan skulle bli sommar en vacker dag.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar