Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 augusti 2023

Nu kommer hösten

När det vankas veneziansk afton känns det nog som att sommaren definitivt är slut. Men ändå, man förlikar sej med det och välkomnar hösten och hoppas på en lång och fin sådan. Vacker tid nu med alla rönnbär i sin sprakande färg.


Köpte mej en vas häromdagen, en som kan bära upp både korta och långa blomstjälkar och passligt stor.


Blomsterprakt uppifrån.


Arbetade fredag kväll och är ledig i dag. Tidig väckning i morgon för morgonskifte men sen igen måndag ledig. Jag har fått se en helt ny sida av mej själv, att kunna ha så varierande arbetstider trodde jag inte var ämnat för mej. Nu är det bara en fördel.


Tog en screenshot på dessa underbara människor. Lägger ut utan lov, det får de tåla ;) Lillebror med sin gulliga sambo. I dag kommer de hit och henne har jag inte träffat på över en månad. Det ska blir så roligt och dessutom kommer Bennäsborna också och att få samlat ihop mina kycklingar är livets bästa. Så fint att de ibland vill hänga med oss.


Och när man är riktigt nöjd och glad tar man en selfie. På en toalett någonstans mitt i ett skifte.



 Häromkvällen gjorde jag glass och i dag denna hallonkaka. Det ska vi njuta av till kaffet. Men före det grillat!

Ha en trevlig villa avslutning, men håll gärna tillbaka med både smällare och raketer. Att ha en rädd hund är inte roligt en dag som denna. Tänd istället massor med ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar