Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 31 augusti 2023

Månadens sista

Sööta öödi så fort tiden går! September i morgon hörni!

Inte så konstig då att utanför fönstret där jag nu sitter och bloggar börjar björken vara lika mycket gul som grön.

Här inne har jag en rätt så stor kruka som jag gillar formen på men som sett lite färglös ut. Den piffade jag upp härom kvällen med några ax och genast blev allt så mycket roligare.


Jag har haft en innehållsrik vecka hittills och räknar med att även morgondagen går i samma tecken. Kommer få träffa ett par nya klienter för min del vilket alltid är spännande. Bild från en dag när jag fick vänta på klient och tog kaffe på konditori så länge.


Vandring i park då solen ännu segrade.


Små självlysande solar.


Gårdagens matlåda i vårt mysiga matrum/sällskapsrum på arbetet. Under eftermiddagen fick jag tid över och hängde i soffan där. Då fick jag veta att syster var sysslolös i stan och bjöd in henne att se hur vi har det och presenterade henne för "kontorspersonalen" Det var roligt.


Efter arbetet körde jag till Bennäs och hämtade en väska full med äpplen. Kvällen var räddad, äppelmos finns nu för vinterns morgongrötar.


I kväll var det en blöt hund som kom in och tyckte det skulle sitta fint med rå potatis efter att han slukat sin mat. Visst hamnade ett par klyftor i hans mun.


Regntunga blommor har plockats in i vas.


Vilken fröjd att kunna njuta dem här inne nu.

Nu ska jag tydligen vara med i en konstutställning och borde söka fram några tavlor ur gömmorna. Men det kan tänkas att det blir först i morgon. Är väldans trött i kväll och vill bara dra fingrarna genom en lurvig päls och se på film.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar