Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 oktober 2023

Mjuka tassar


 God morgon!

Ordentligt kylslaget denna morgon. Ska det va så här nu till april eller är det ännu bara en tillfällighet? Första snön kom en månad tidigare än i fjol var det nån som sa. Riktigt onödigt tidigt kan jag tycka. Två mornar har jag nu kört med ytliga andetag i snöslask, regn och halka med sommardäck. I går mitt på dagen skickade jag åt gubben som var hemma att nu ska vinterdäcken på på min bil. När jag kom hem var däcken framtagna och han bytte åt mej på studsen <3 Som mitt djupa tack till honom trillade jag köttbullar till kvällsmat.

Efter gårdagen kom jag också hem med en svullen och blåslagen stortå. Städade i en lägenhet och dammsugarsladden fastnade i en stol som välte rakt på stortån. Kan säga att det var tur att jag var ensam i lägenheten och fick dra en lång ramsa medan svetten bröt fram. Hittade snabbt frysta jordgubbar som jag satte på tån, man tager vad man hittar :) Satt med högläge och kyld vetedyna under stor del av kvällen och i dag har svullnaden gått ner lite och känns rätt okej. Blå är den fortfarande och jag blir inte förvånad om nageln ryker i nåt skede.

Nu ska Bonzo och jag ut i det soliga och frostiga landskapet. Hinner jag före eftermiddagsskiftet ska jag plocka bort sommarskorna som ligger lite här och där. Känns som det är läge för det nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar