Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 oktober 2023

Min söndag

Vaknade till en grå söndag och satt i godan ro med kaffe och tidning vid köksbordet. Från tanke till handling var steget sen kort när vi kom på att vi tar Bonzo i bilen och vandrar en del av Gustavsrundan i Kronoby. En av våra favoritleder faktiskt. Lite småregn en del av vandringen men så skönt ändå och förträfflig natur. Vi njöt alla tre.


Bonzo till och med satte sej för att bara ta in alla intryck.


Jag som fotade var ofta några meter efter.


Så vacker skog på många ställen, andra hade de kalhuggit sen sist.


Vi hade våra lapphundsmössor båda två för eventuella älgflugor och såg ut som två tomtar (töntar) Inte en älgfluga i sikte.


Bonzo avverkning på gång. Alltid finns det nån pinne att smaka.


Mycket vitmossa och många lingon kvar.


En sista bild som bevis på att också jag var med. Med regn och imma på rutorna. Ca 9 kilometer gick vi och Bonzo med sina korta ben var trött när vi kom hem och har sovit mycket även fast Patrik och Lotta varit här.


Bjöd på pulled pork med mos och gräddig sås, morötter och gröna ärtor. Det verkade uppskattas av alla. Dessutom fick Lotta en flera veckor för tidig födelsedagspresent, tröjan som jag stickat åt henne. Vi är ju faktiskt i oktober nu och stickade tröjor bör komma i användning bums. Så roligt att få ge fast jag inte är den bästa av stickerskor, men det mesta jag gör går att använda konstigt nog.

I morgon är det jobbdag igen och jag får träffa "mina" oldisar igen efter helg. Så roligt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar