Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 7 oktober 2023

Nu är regnet här

Nu har vi regnet här med lov om snöslask och det gör ont av att bara tänka på det. Jag vill hålla stadigt grepp om de fina höstdagar vi haft, låta det pågå länge än fast jag vet att det är en omöjlighet.

Det har varit vacker dimma flera mornar och jag njöt av mina två lediga dagar i veckan när jag och min fyrbenta kunde ta länkar redan från morgon. Bästa start på dagen.


Besökte en nyopererad väninna här om dagen och band en bukett som ska hålla lite längre än de färska.


Solrosor längs vår promenadväg, sånt blir man glad av.


Torsdagen var jag onödigt duktig, försökte styra upp både ute och inne. Men det är väl det kvinnfolk gör, springer med huvudet i väggen gång på gång. 

Bonzo har det inte lätt han heller som ska ha koll på allt och alla.


Jag har lagt till en sådan olägenhet som att sova ett par tre timmar sen vakna och vara alldeles klarvaken. Är det klimatet eller klimakteriet kan man ju undra. I alla fall så gick jag upp i natt och stickade klart sockorna, fäste alla trådar och var nöjd så. Gick och la mej och sov till morgon.

Ska på jobb till tidig eftermiddag och undrar om jag ska trotsa regnet och ta en länk med Bonzo. Gör ju nästan vad som helst för honom och han skulle vara en glad, blöt och lerig hund sen stor del av dagen sen. Helt okej det också.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar