Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 15 januari 2024

Bullar upp

En lite trög start på nya året kan jag tycka. Arbetet rullar på och där har jag inte mycket att orda om. Har arbetat helgen och kört hem med ett fånigt leende i plytet, många nya bekantskaper och en gulligare än den andra.

Men annars är det lite stiltje. Inget ordentligt handarbetsprojekt utan sitter och gör knasiga saker med restgarn. Inte något särskilt kul att se fram emot den närmsta tiden, och en morot kunde vara bra denna årstid. 

Nu hör jag hur jag låter och det är faktiskt inte alls så illa. Egentligen trivs jag bäst när det rullar på i maklig takt.

Bara det att när jag slutat arbetet i lördags och kom ut från en affär fick se gubben svänga in med bil på en parkering gjorde dubbelvolt i bröstet. Han var i stan och bestämde att vi skulle gå på cafe´ före vi körde hem i varsin bil. Sånt är gulligt.

Jag hade köpt fastlagsbullar att överraska med men de fick vänta till söndagskaffet. Med en fastlagsbulle i magen var jag redo att gå på jobb på eftermiddagen.

Hoppas så att ljuset ska få återvända och solen ska få människor att tina upp. Nu ser man bara ihopkurade med axlar uppdragna skynda vidare.

Fram tills det händer bullar jag upp.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar