Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 januari 2024

Där satt den helgen

Ojoj så fint det blev när vi fick lite kyla igen i slutet av veckan ( i skrivandets stund är det plusgrader och blåsigt) Njuter så av naturen när det är rimfrost och sol.


Fredag morgon fick jag bilen besiktad och nu är det bara att tuta och köra, och kör gör jag verkligen, långa sträckor. Hann även med en länk med Bonzo före arbetet kallade. Hur mycket tycker jag inte om det där fejset!


Superstart på arbetsdagen när jag bakade kaka med klient. Vi var så stolta och glada när vi tog en perfekt kaka ur ugnen att vi spontankramades. Så härligt att få se glada klienter. Så gjorde vi kaffe, åt kaka och samtalade.

Dagen löpte på och jag skulle iväg till kvällens sista besök. Ett nytt ställe för mej och följde Google Maps som vi brukar. Jag körde och körde längre och längre in i skogen. Vägen blev smalare och smalare och det blev mörkare och mörkare. Tänkte hela tiden att här kan ingen människa bo men vägen var plogad och enligt Maps var jag på rätt väg. Plötsligt sa den att "du är framme. Runt omkring mej fanns bara skog och  så mörkt att jag svär på att även älgarna där var mörkrädda. Jag visste knappt hur jag skulle få svängd bilen. Fortsatte köra och kom till en vändplan tack och lov. Körde alla kilometrarna tillbaka och ringde ett par samtal. Det visade sej att jag blivit lurad in på helt fel väg och efter många om och men och jag var färdig att ge upp kom jag fram 45 minuter försent. Livet är ett äventyr. 



 Lördag och söndag flöt på helt lugnt utan desto större äventyr och lättad landade jag i soffan hemma under eftermiddagen. Tidigt i morgon är jag på det igen.

Men nu ska här plockas fram snacks ost och vindruvor och så ska vi följa med rösträkningen i tv. Inte varje dag det vankas presidentval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar