Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 25 januari 2024

Två fina dagar

Jag har haft två lediga dagar mitt i veckan och det kan jag tycka är så skönt, då är man peppad på helgarbete också. I går läste och tentade jag Dataskyddets abc, nåt vi måste ha intyg på. Är lika förvånad varje gång att jag ännu kan fixa sånt. Trodde alla hjärnceller var på vift men tydligen har några stannat hemma. 


Tisdagskvällen var jag glad att jag fick se månhalo. Solhalo är lättare att se eftersom ljuset är starkare men tyckte ändå att jag fick till en skaplig bild trots mörkret och bara telefonen.



Gillar alla sorts fenomen som kan ses på himlen och tror aldrig att jag la upp pärlemor molnen som visade sej i december. En positiv sak att jag ofta får vara ute på mitt arbete och kan upptäcka sånt.


Nåjo, motionens flitiga lampa har lyst dessa två dagar. Bonzo har fått lite längre promenader och i går besökte jag gymmet. I dag drog jag även ut i skidspåret och det var fasligen så vackert och glidet perfekt. Mötte en man i spåret som sa att jag hade en skönt stil då jag diagonalade. Jag tackade artigt och tänkte sedan för mej själv att tydligen sitter det nog i, jag vann ju faktiskt skidtävlingen i Barnträdgården där på 70 talet.



 Njutarpojken Bonzo. Jag var helt ute och seglade med hans vaccinationer. Hade bokat tills i dag, minst en månad försenad tänkte jag. När jag igår kväll plockade fram hans kort såg jag att han behöver först i slutet av detta år. Blev snabbt att försöka annullera. Bra att vara ute i god tid men ett helt år är väl ändå att ta i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar