Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 januari 2024

Längtan till våren och tjejkväll


 Längtan till våren och pollenallergi har väl aldrig varit större än vad den är nu. Vädret slänger sej ur ett dike ner i ett annat och vi kan inte annat än bita ihop. 

Har suttit flera dagar och tittat på fotografier från vår och sommar två år i rad och bara suckat och längtat. 

Det som ändå fick det att spira i mitt inre var i helgen när jag fick ha tjejkväll med Lotta och Sandra. Tänk att de vill spendera tid med mej en lördag kväll. Vi satt uppkrupna i hörnsoffan på Vörågatan med snacks och dricka i 4 timmar och bara pratade om livet. Vilken ynnest att få ha sån fin relation med dessa två <3

Gubben igen var med sina söner på keikka på Ritz och det var dem så väl unnat också, att kunna samlas kring nåt gemensamt. 

Har läst färdigt boken Eldsjäl och den var riktigt läsvärd faktiskt. Nu är julklappsböckerna lästa och jag har gått vidare till en pocket som blev beställd i slutet av förra året. Alltså denna, Björnjägarens döttrar är verkligt hurja grejer. Helt annorlunda än "vanliga"böcker, rå i språket, rappa i käften är dessa systrar. Bor i skogen helt utanför ett vanligt samhälle och system. Slåss och håller på. Boken är inspirerad av Aleksis Kivis Sju bröder. Jag rekommenderar.

Nu ska jag ställa mej för en arbetsdag igen, nöjd med att få börja dagen i stilla mak här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar