Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 21 februari 2024

Babyshower och ledighet

Vår alldeles egna bergsget spanar över vidderna. Ordentliga pulkabackar nu om man skulle ägt en pulka. Har fantiserat om att köpa en pulka till Bonzo och mej men det kunde sluta i vår sista färd så än så länge har jag hållit mej från köp.


I söndags var det stor happening här hos oss. Kompisar till den blivande mamman ville överraska med babyshower här hos oss. Tre bilar från Vasa kurvade in runt lunchtid och huset fylldes av ballonger, pompoms och serpentiner. Salt och sött i stora lass och jag sökte fram porslinet. Så glad över de ljusblå kaffekopparna jag fick i min tonår och som nu kom så väl till pass.


En underbar eftermiddag där både blivande mommo och fammo fick delta. Mamman blev glatt överraskad och det var roliga lekar, presentöppning och glada skratt. 

Allt roligt har ju ett slut och när gästerna började söka sej hemåt drog vi ner alla ballonger ur taket och messade granngården att det finns ballonger att hämta till barnen. På bordet syns blöjtårtan som en kompis fixat, så otroligt fin.


Bonzo som enda karl på festen och uppmärksamhet fått till max fattade sen inte vart alla kompisarna försvann. Han som hade så många leksaker att visa.



Efter en fantastisk arbetsmåndag har jag varit ledig i två dagar. Lite trögt tyckte jag det var igår. Satt mest och stickade och la ihop en spotify lista med mest gamla godingar från det ljuva 80 talet.

I dag var jag lite piggare och tog mej till gymmet. Nåt jag inte förstår är att man först betalar för sin tid där och sen sitter folk och tar upp en maskin medan de scrollar på sin mobil. Men det är säkert nåt jag bara inte fattar, gamla människa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar