Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 februari 2024

Februaris sista helg

Min tur att ha jobbhelg. I går i Jakobstad och i dag i Nykarleby. Väglaget har varit prövande med is, slask och vatten men solen har lyst för det mesta och humöret varit på topp.

Två årsdagen av Ukrainakriget hedrades med flagghissning och det var fint. 


Solen gör sitt arbete och det är väl nåt att glädjas åt. Såg kajor som badade i vattenpöl så bara huvudena stack fram över vattenytan och det plaskades hejvilt.

I morse såg jag två ekorrar som jagade varann och kanske vårkänslor spratt i de gulliga kropparna.


En vy jag blev glad åt under gårdagen.


Lite blåsigt men huvan upp och näsan mot solen så fort tillfälle gavs.


Hemma i vas spirar gröna blad från vinbärsbuske. Härligt att knipsa in nån kvist och se hur det tar fart.


Har i flera dagar varit så sugen på en smaskig hamburgare och i går kväll for vi till Madison och tryckte i oss varsin. Oj vilken njutning det var, sååå god!


Efter jobbet i dag hade jag ärende till Tallbacka och tydligen var jag väntad för där var det uppdukat med kaffe och fruktsallad. Så fräscht och gott och så härligt att få sitta och prata en stund. Tusen tack.


Hem kom jag till potatismos och wienerschnitzel. Ibland blir jag så överraskad och så fint det känns när det mest hela tiden annars faller på mej det här med matlagning.

Efter en stunds vila blev det långpromenad efter nya stigar gubben hittat.


En riktigt bra helg blev det trots att jag inte ens var ledig. Glada klienter och glad familj är väl det bästa.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar