Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 4 februari 2024

Februari är här

Äntligen februari och härliga soliga vinterdagar.

I morse var det inte så trevligt, snö hade kommit under natten och det blåste rejält. Helst hade vi dragit täcket över huvudet och stannat där men efter kaffet gick det att tänka sej ta några tag med snöskuttan.


Vartefter dagen gick blev vädret bättre och bättre och det riktigt lockade med utevistelse. Solen värmde och det droppade från taken, så underbart.


Försökte ta några foton av Bonzo och mej men inte det lättaste med sol i ögonen. Skärpan åt skogen men kärleksfullt ändå minsann. Träffade på en bekant som jag stod riktigt länge och pratade med. Vi börjar väl alla tina fram så småningom och man träffas efter det långa mörkret.


I går var vi och uppdaterade vår mikrougn. Jag passade på att köpa små gosedjur, har alltid varit svaga för såna och var som ett barn själv när jag gick ur affären med påsen.


Bonzo fick en ny leksak och nu borde vi ha hörselskydd när han kommer igång. Vilka ljudnivåer det finns i en sån liten donut.


Denna söndag har varit onödigt lugn med småsjuka här och där. Jag stickade klart ett par sockor som borde ha varit klara tidigare men jag rev upp ena foten och satte till fyra maskor och passformen blev betydligt bättre. 

Redan nu har jag ett nytt projekt på stickorna bara jag fick in i skallen hur det ska stickas. Världens sämsta på att läsa mönster.



 Längtar till sommaren då allt förhoppningsvis ska spira. Barfota traska iväg över gräsmattan med sax i hand och plocka en bukett...

Har börjat se gamla trädgårdsprogram på arenan bara för att stilla hungern efter trädgårdsliv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar