Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 11 februari 2024

Däckad

Jamen det gick ju som så att flunsan däckade mej. På ett märkligt sätt. Inte särdeles snuvig eller hostig men med en enorm trötthet, febriga ögon och värk i kroppen. Min jobbhelg blev till vilohelg och jag har sovit flera pass under dagarna och nätterna igenom. Med Bonzo vid min sida så klart. Här ligger han på min arm med ett litet vakande öga.


I keep an eye on you.


Har försökt med alla medel komma på fötter och en ordentlig sockerbomb kan var det bästa.


Gubben som också varit i typ samma sits fast värre faktiskt har också varit hemma och det har eldats i spisen och suckats över de långa tråkiga dagar som passerat. Ändå har vi haft det bra får man säga. Inte behövt längre än till pannrummet och slötittat på tv. Kanske bra att ibland bara få stanna upp och vila. Under dagarna har jag fått klar en bomullstopp som var både lätt och rolig att sticka. Stickor nr 5 är grejer det, då går det snabbt undan.


Den här bilden av ladutaket ger hopp om vår ändå. Solen värmer och snön smälter, mot alla odds.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar