Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 7 februari 2024

Lediga dagar

Så blev det så där ruskigt kallt igen och hela kroppen kämpar emot. Orkar inte en vända till fast det inte blir så kallt som förra gången, men jag har så nog.

Nu har det ändå varit bra som idag när vi var en bit under -20 från morgon och jag fick vara hemma. Men i morgon ska vi båda iväg tidigt.


Dock är det ju vackra dagar, det kommer man inte ifrån. 

Igår kväll var jag säker på att en förkylning skulle däcka mej och lite känning av det även i morse. Men sen under dagen har det varit som bortblåst. Kanske den gav sej så lätt eller så bidar den sin tid och kommer med buller och brak.


Det kan bli långtråkigt för Bonzo när vi är hemma, det sker ju inte så mycket. Men sätter vi ut honom och han vet att nån av oss är hemma så står han bara och skäller. Han vill vara där vi är, långtråkigt eller inte.


I dag var det hans lyckodag då det vankades spagetti. Jag gjorde pasta al limone men fick göra lite extra okryddat åt Bonzo. Han satt vid spisen hela tiden medans det kokade, han har sin näsa för pasta den killen.


Stickar sommarplagg i klar färg vilket gör att allt känns lite gladare. Mera färg åt folket!

Och det är lite så mina lediga dagar ser ut, promenader med Bonzo och en stickning i händerna i väntan på bättre tider. Varmare framför allt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar