Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 8 december 2020

Doktorsbesök och mönstersockor


 Jag besökte farbror ögondoktorn idag. Mer nervös än jag ville godkänna och det var skönt att mamma var min privata chaufför så vi fick prata om annat. Undersökningen tog länge och väl och när han fastnade onödigt länge på ett ställe när han undersökte bottnarna blev jag alldeles svettig i handflatorna. Hade jag inte fått haka mej fast med hakan på "hyllan" hade jag troligen segnat ner, så bombsäker på att han hittat nåt. MEN, inga nya hål på näthinnan och trycket riktigt bra i båda ögonen, alltså ingen begynnande Glaucom som är ärftlig och drabbat min farmor. Det var som att få en för tidig julklapp, så otroligt skönt att gå därifrån. Beställde skyddsglasögon med styrka att ha på arbetet när jag svetsar och vanliga behöver jag inte förnya ännu om jag tycker så.

Jag har hittat ett fint sockmönster och har gett mej katten (eller hunden) på att jag ska fixa mönstersockor. Dessutom beskrivning på finska, varför göra det enkelt för sej? Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar