Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 28 december 2020

Sol och hundlekis

Vaknade till morgonrodnad och fick sol äntligen. Men så kalla vindar att jag tycker det har märkts av inne också. Har varit frusen så gott som hela dagen och det har slunkit ner en och annan varm glögg. Mestadels har jag suttit och stickat och långsamt framskrider verket. Det som tar längst är att reda ut alla trådar när många färger används på varvet. Men den här sockan blir mycket bättre än den första så kanske bra att jag fick öva till att börja med även om det retade att jag stickat en hel långskaftad socka som aldrig kommer användas. Men jag kan ju riva och återanvända garnet.



 Vi for på uppköp av sånt som tagit slut i matväg och jag stack mej in till blomsteraffären där jag sett den ultimata blomvasen stå. Nu finns den på vårt köksbord och jag väntar att tulpanerna ska gå på längden och vilda till sej lite för att få rätt storlek till själva vasen. Jag dras till allt grönt glas och grönt överlag, det har också varit min farmors favoritfärg så det har vi också gemensamt.

Bonzo har varit på sitt allra första hundlekis i kväll. Så roligt både för honom och mej. Tretton hundar som fått leka fritt och Bonzo fann Saga och de lekte tillsammans mest. Så intensivt att Saga tappade båda sina hörntänder och blodade ner hela Bonzo. Först trodde jag det var vår hunds tänder som låg på golvet men tydligen var också Saga i rätt ålder för tandlossning. Nu ligger han utslagen på golvet bland sina leksaker, trött men lycklig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar