Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 27 december 2020

Försoffade

Känns som om hela familjen är försoffade nu. Tillika som vi är i gång flera gånger per dag med både promenader och cykling så känns det som on groparna i soffkuddarna blir djupare och djupare... Det har varit en skön och stilla jul det måste medges men jag var inte orolig före heller att vi inte skulle fixa det. Men bra med lite vardag nu igen fast ledigheten fortsätter, men bara vissheten om att det är vardag gör det bättre på något sätt.

Jag hälsade på farmor under förmiddagen. Har inte besökte henne sedan strax före jul så det var verkligen på tiden. Ganska oförändrat där men det blir ju inte bättre heller om man säger så. Eftermiddagen vigdes åt den berömda soffan och jag började på med hundsocksstickningen igen och tog djupa andetag för att hållas lugn och sansad. Skulle se nya Jönssonligan men somnade visst. Tog mej i kragen och tog en uppfriskande länk med Bonzo och det var verkligen skönt. Man blir som en ny människa bara man sticker ut nyllet genom dörren. Nu står svenskens fläskpannkaka i ugnen och lite mindre rester att uppbevara i kylen. Men än är det långt till bara lampan som lyser.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar