Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 2 december 2020

December

Så årets sista månad igång. Minns ni för ett år sen när många tyckte att 2019 hade varit bajs och väntade på 2020 när allt skulle förändras och det skulle bli ett lyckans år. Med facit i hand var väl fjolåret inte så pjåkigt trots allt. 

Tycker att det är rätt julmysigt vid hundhagen om mornarna.


I går kväll hade jag Ingela vännen på besök och hon fotade Bonzo och mej och skickade bilderna sen. Vi är rätt gulliga tillsammans ändå.


Han är rätt fotogenisk våran Bonzo och mycket villigare vid fotografering än Zeb nånsin var. Han svängde alltid bort blicken när kameran togs fram. Har ni sett så glad han ser ut :)


Så hade hon presenter med dessutom. Almanacka och två disktrasor. I´m so spoiled!


Har övat på att svetsa cylinderformat i dag och detta blev ändå de bästa centimetrarna jag fick till. Inte alls lätt. Men jag sökte i skrotlådan och svetsade hejvilt ihop så tunga pjäser att jag fick ta eltruck för att köra det till metalluppsamlingen sen.


Det jag beställde hem under svarta veckan kom i dag. Grönt glas och mitt motstånd är som om det aldrig existerat, totalt såld och dessa var så fina.


Mitt dofta gott går på sista versen och med -70% tyckte jag att  det var helt ok med en ny flaska.

Onsdag och ingen valpkurs så efter kvällspromenaden drog jag lite inkallningar med Bonzo. Den 10 meter långa träningslinan är suverän till det och med godis i fickan går det som på räls.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar