Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 17 december 2020

En sockerbagare

Svängde in vid Petterssons Trädgård i dag på hemvägen för att köpa mej en julstjärna. En liten rackare att ha på köksbordet och fastnade för denna lite gammalrosa variant.

Jag har fått svetsa nu i dagarna två och glatt mej åt arbetsuppgifterna som gjort att klockan tickat i väg i rasande takt. Blev klar i dag och hoppas det hittas nåt nytt skojigt projekt till mej i morgon. Nåt jag fått erfara redan är att det är svettigt värre under svetskläder och kask och nån sa åt mej att vänta bara tills det blir sommar om du tycker det redan är varmt. Hoppas nu att det bara är nervositeten som höjer temperaturen. Och i morgon är det fredag vilket betyder att det endast är tre dagar kvar att arbeta innan vi tar julledigt. Kommer sitta fint.


Så överraskade jag mej själv med att knåda ihop en bulladeg och göra vitchoklad fyllda gifflar. Nåt ska vi ju tugga på i jul.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar