Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 28 juni 2021

Festlig söndag

Känner att det varit alldeles för lite hund i bloggen den senaste tiden. Där får jag göra bättring och lägger två bilder på raken. Överlycklig hund som trodde han fick ny boll häromdagen och småilsken när den togs i från honom. Det gick snabbt om när han fattade att bollen gick att äta och dessutom var riktigt god. Ett mycket enkelt sätt att få vätska i hunden varma sommardagar.


Spanar ut över sitt revir. Ingen fiende i sikte.


Så, midsommar annandag kom jag mej äntligen ut till farmor. Den här gången var det svårt att få henne nöjd. Det var för varmt och för kallt. Det blåste för mycket och hon höll på att frysa ihjäl trots att solen stekte. Hon ville ha glass och när halva pinnen var äten ville hon plötsligt inte. men vi kunde i alla fall skratta fast jag sa åt henne att hon är rätt svår att få nöjd. Ändå så gullig sommartös.


"Feit å fröudo å na liiti böulo"

Jaja, den bjuder jag på, har blivit så modig på gamla dar. Vi var bjudna på 70 års fest på Rosenlund och vädret var på festens sida verkligen och vi satt ute. Gick runt bland växtligheten och hittade en ros och örtagård jag inte vetat om tidigare. Riktigt fint.


På kvällen fick vi midsommarhelgens bästa nyhet. Patrik öppnade en flaska bubbel.


Lotta myser bakom glasen. Här skulle skålas! (måste köpa mera skumppaglas)



 De unga tu hade gått och förlovat sej! All kärlek och lycka till dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar