Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 2 juni 2021

Onsdag redan

I dag hade jag det årliga tandläkarbesöket i Krombi och allt gick nästan bra. Inga hål och ena framtanden som jag haft en bit ur slipades ner och så fin tand har jag inte haft förut. Tänk att nånting kan bli bättre ännu på den här kroppen. Nästan att jag svalde slipmojängen när den lossade och jag fick gräva efter den i käftamentet men annars inga problem, på nytt igen om ett år.


Svängde in till Jeriko Gård och köpte bröd och semlor samt två läckra bakelser, vi har ju ändå varit gifta i 31 år i dag. Och som bakelserna var goda!!!


Åt en matbit på gågatan ( låter bättre än att skriva Korv Görans) och for till Rosenlund där det var pelargonförsäljning. Av min farbror fick vi en egen guidning i museet vilket var riktigt intressant. 


Han hade redan satt undan de två sorterna jag var intresserad av, Jakobstad och Fredrika Runeberg och trädgårdsmästaren lovade mej nya varje år om jag inte fick dem att lyckas vilket var bra lovat. Allt tack vare min farbror.

Dessutom till allra först kom en kvinna med en Afghan hund och jag frågade snällt om jag fick hälsa på den, vilket jag fick. Dessvärre var den inte särdeles kelsjuk eftersom rasen är rätt självständig. Selma hette hon och var alldeles ljuvlig. Den för mej okända damen sa att de har hela tre stycken och jag förhörde mej om pälsvården och berättade att allt sedan liten flicka har min dröm varit en Afghan men att jag har fått för mej att det på nåt vis är oöverkomlig ras för en "vanlig"


Här hemma är det alldeles ljuvligt också, grönt och härligt och myggorna har hittat oss. 


Och vem behöver i nuläget en afghan när man har en älskvärd och smågalen lapphund som jagar humlor.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar