Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 14 juni 2021

Ledig dag

Senaste inlägg slutade med att jag skulle titta på Finland som mötte Danmark i fotboll. Det blev otroligt dramatiskt och magen knöt sej i ovissheten om den danska spelaren skulle överleva överhuvudtaget. Sånt är man inte beredd på när man bänkar sej i tv soffan och det blev en märklig kväll med många känslor.

Söndagsmorgon tillbringade jag i växthuset med att binda upp gurkor och tomater och kunde konstatera att physalisen hade flera blom. En ny odlingsväxt för mej så det blir intressant att följa den.


Solrosorna fick jag också stöda, de växer så det knakar. Kan bli fint med de blandade sommarblomstren under.


Vi tog cyklarna och drog iväg på en skogsvägsrunda.


Hittade fina lador.


Morgonstund har guld i mun. Det bästa med lediga dagar är väl ändå stunden med morgonkaffet som man inte behöver häva i sej skållande het i kampen mot klockan. 


Strövtåg i morgonstund. Bonzo fattar inte vad vägar är till för, allt det intressanta finns ju ändå i dikesbotten eller bland det höga gräset.


Vi fortsatte att vara ute hela förmiddagen. Härligt med svalare väder då man får nånting gjort. Grävde upp döda träd bland annat. Suck...



 På eftermiddagen stack jag mej in hos farmor och vi hade en underbar stund tillsammans. Pratade mycket och skrattade hjärtligt åt farmors ramsor. Så härligt att se henne skratta högt, det är väldigt sällan numera. Åkte hem alldeles varm och bubblig i bröstet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar