Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 15 juni 2021

Jag ville plocka blommor

Trevlig blåsdag! som Nasse hälsade i en Nalle Puh film som rullade hos oss för många år sen. Det har verkligen blåst men hur trevligt det nu sen är kan man fråga sej. Jag vaknade i natt och fick ta mej ut i regnvädret och plocka in några blomkrukor förrän de blåste sönder.


De få jordgubbsplantorna jag har blommar så kanske en och annan gubb blir att smaka, beror helt på vem som hinner först ,vi eller fåglarna. Den vita marktäckaren är igång med sin allra första blomning.


Snöbollsblom som brutits av i blåsten och som Bonzo önskar ska smaka som glass.



 I kväll har jag fått hålla en väldigt liten Ronja i famnen, runt tre veckor gammal om jag inte är ute och cyklar. Som dessutom ännu borde ligga tryggt i mammas mage men hade väldigt bråttom till världen. Så ni kan förstå att det var ett alldeles otroligt litet knyte att hålla i. Och tossorna jag virkat var som två stora lastfartyg bredvid. Men nog finns här rum att växa.

Det blev en bukett av blommorna jag plockade längs kvällspromenadstråket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar