Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 juni 2021

Regntunga skyar

Regntungt redan från morgon och vi njöt för fulla muggar. Korsdrag genom huset då flugor och myggor var puts väck i blåsten. Det här regnet har varit efterlängtad och så välbehövt. Dessutom är det mysigt med innedagar i bland då man i lugn och ro kan dona på med ett och annat. Här har det varit lite städning som dock känns halvt meningslöst då jag vet hur det blir efter att Bonzo varit på en uterunda men man behöver väl skrapa av ytan mellan varven.

I går kväll satt jag faktiskt uppe och såg fotbollsmatchen mellan Turkiet och Italien pigg som jag var. Tur var väl det för när matchen var slut fick jag blicken på min storfavorit Luis Figo bland kostymhunkarna. Och invigningen alltså, Bono och The Edge och fantastiska Andrea Bocelli med Nessun Dorma. Så storslaget att det blev svårt att andas. Det blir väl att se Finland i kväll också då vädret inte konkurrerar om min uppmärksamhet.


 

Jag hade också cafe ´träff med en kär vän på stan i dag. Vi har inte setts på ett halvt år då vi befunnit oss i olika länder men vi tog upp tråden där den lämnade sist och hann med en pyttedel på våra två timmar. Det får helt enkelt bli en träff till inom snar framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar