Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 21 maj 2022

En riktigt bra lördag

Äntligen har värmen kommit och det njuts i fulla drag. Jag har arbetat eller trädgårderat ute så gott som hela dagen. Men från morgon när det ännu inte var stekande varmt slapp Bonzo på sin runda och vi hade vätskepaus i Ytteresse.


Nästan som Storforsen i Älvsbyn.


Här hemma har jag flyttat pallkragar, grävt och jämnat till. Nu igen finns plättar i gräsmattan som borde sås in på nytt. Jordgubbsplantor har fått byta ställe så nu hoppas jag de i nåt skede ska ge bättre skörd när de inte behöver samsas med annat krafs.


Vitsippor i vas i uterummet. Vill ju helst att det ska va fint överallt.


Tomatplantor har kommit ut i växthuset. Två köpta, tre fått av svärmor och så ska jag köpa ännu en vid tillfälle. Brukar ha sex stycken tomatplantor.


Zeb har det så fint just nu <3


Gubben på långrunda med cykel och borta flera timmar. När han kom tillbaka sa jag att jag hade tänkt... Att vi skulle behöva nån slags soffa eller dylikt på terrassen. Vi åkte iväg till Jysk  och hittade detta set till nedsatt pris. Två fåtöljer med nervikbart ryggstöd och fotstöd och så ett gulligt litet bord därtill.



Jag har redan testkört och konstaterat att man sover hur gott som helst i dem. Fint att det är samma stuk som på det andra terrass möblemanget. 

Äntligen kom jag mej för att tvätta köks och vardagsrumsfönstren på utsidan så i morgon har jag en chans att se ut när morgonkaffet avnjutes. Alla små framsteg ska man glädjas åt.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar