Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 27 maj 2022

Maskrosornas tid

Maskrosorna har exploderat över en natt verkar det som, det är gult och vackert och jag blir glad. Men det är det första intrycket, snart ser jag rött när vi inte får bort dem ens med gräsklipparen. Trots detta har jag inte en enda bild på maskros.


Glad över vårt uterum dit jag gärna söker mej kvällstid. I går med snacks till och med.


Min ständige följeslagare också med snacks.


Jag lyssnade på musik och tecknade som omväxling.


Vad är det riktigt du tecknar?


Klockan blev hockeydags och vi bänkade oss. Så spännande match!


I dag fredag for gubben på långlänk med cykeln och Bonzo och jag länkade till mommo och Hasse på vätskepaus och hem igen. Härligt förmiddagsväder.

Så härligt att jag for till blomsterhandeln i byn för uppköp av sista tomatplantan till växthuset och sommarblommor. Säkert onödigt tidigt men jag kunde inte hålla mej längre. 


Dessutom är Ecopots krukorna vi har avtagbara så de är bara att lyfta ner och ta in om kalla nätter kommer. Jag har helt klart snöat in på Verbena detta år.


Jag hade tid till fysioterapeuten och det blev sista gången för denna omgång. Han tyckte att jag var så pass bra att jag nu får försöka ta hand om mej själv och hålla på med övningarna i två veckor ännu och sen hoppas på det bästa. Går det inte vet jag vart jag ska vända mej.

Efteråt gjorde vi en "aw" på Station 23 och det är så mysigt att kunna hänga på detta sätt en fredag när det inte är bråttom med eller till nåt. Alkoholfritt i glasen om nån undrar.


Hemma var det pizzakväll och jag gjorde mej en blanco med hollandaisesås som grund och på med prosciutto, sparris och burrata. Riktigt gott och det blir garanterat flera gånger för att få variation till den mera traditionella.

Resten av kvällen blir det häng i soffan med virknålen. Jag har börjat göra mormorsrutor till ett projekt jag kom över härom dagen. Jag måste ju jämt ha något i händerna.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar