Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 maj 2022

Tisdag med bland annat läkarbesök

Jag har fått mej ett par fotledsvikter 3 kg var. Tipsat av fysioterapeut och jag lyder och beställer.


Bonzo tycker det är fånigt och vill mycket hellre leka. Han är väldigt bra på att leka själv, spelar innebandy så det smäller i väggarna men i bland ska det till dragkamp eller så ska jag kasta boll och han fångar. Lapphundar är härliga så att lekfullheten aldrig släpper taget hur gamla de än blir.


Salix Helvetica fångade min blick, vacker i sin blomning.


Så hade jag läkarbesök i dag för höften och benet. Fick piller och remiss till fysioterapeut, kanske den femtielfte i ordningen. Suck... Men läkare som pratar om "revabullo" tror jag stenhårt på så kanske jag ännu blir till nåt.

Mamma fick jag lurad med på resan så efteråt blev det besök hos Sunds i Jeppis. Så härliga sommarblomster står och pockar på uppmärksamhet och längtan efter värme är svår så svår.

Vi drack kaffe och delade på en kakbit i deras mysiga kaffehörna. Som terapi tillika med.


Ännu får man hålla sej till de köldtåliga och jag fick en väska violer med mej hem som jag planterade i en kruka som jag placerat nästan liggande i kullerstenpartiet. Lika bra att lägga alla krukor i vågrätt läge, så behöver de inte blåsa omkull i detta infernaliska blåsväder. 

Växthuset höll på att lyfta i dag så nu har vi spännremmar skruvade fast i stommen. Alltid är det nåt skit.


Nu blommar små knubbiga narcisser vid Zebs plats, smågulligt är det.


Ladan fyll nu med prima ved och det är riktigt fröjdefullt att se. Det var ju mest för detta jag ville ha lada, att den också var otroligt fin var bara bonus.


Bonzo har skogsbadat, burit pinnar och ätit koskit i kväll så nu ligger han förnöjt och sover. Den som ändå var nöjd med så lite.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar