Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 maj 2022

Vinter?

Gissa vem som var glad att vakna tillsammans med matte och husse i går? Han och jag hade en lång mysmorgon och han var nog så gullig. Visst går det att vara bort men längtan till ens hund finns alltid där.

Men vart försvann våren? Vi hade den runt hörnet men den smet iväg och lämnade isiga stormvindar efter sej.


Jag köpte kakao från chokladbutiken i Tallipiha och efter kvällens länk tror jag det blir att värma en mugg. Och har ni sett kolorna? Vilka barndomsminnen va!


I går var jag till optiker och beställde tre nya glasögon, ett par vanliga, ett par solglasögon och ett par skyddsglasögon till arbetet, de står firman för. Så snart ser jag riktigt bra ut!


Har planterat vid trappan och tyckte riktigt synd om dem i natt i värsta vädret, men de är ju väldigt tåliga dessa små.


I dag har det gått 20 år sen min mormor dog. Ofattbart vart åren tagit vägen då jag trodde världen skulle stanna när sorgen efter henne var som störst.



Jag var sex veckor gammal när hon började ha mej om dagarna och under alla år vi fick kände jag alltid att jag var trygg under hennes vingars beskydd. Spelade ingen roll att jag växte upp och själv fick barn, hon fanns alltid där med en öppen famn.

Farmor besökte jag i dag som ännu finns här och det var känslosamt eftersom det är väldigt länge sen jag besökt henne. Där har varit Norovirus och stängt och så ville jag inte riskera dagarna före vi for till Tammerfors så veckorna har bara rusat.

Har också varit till arbetshälsovården med mitt onda ben och höft och träffat på en superbra fysioterapeut. Hade inga förhoppningar när jag for men var väldigt hoppfull när jag kom ut. Han slog huvudet på spiken, det tror jag bestämt. Nu gäller det att jumpa och se tiden an.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar