Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 7 maj 2022

Morsdagsfirandet är igång

I går kväll firade vi kära mor inför morsdag och jag hade bakat en vitchoklad cheesecake med bär. Riktigt god var kakan och fin blev den om jag får säga det själv. Är så himla förvånad att jag lyckades med detta konstprojekt, det mesta brukar flyta ihop eller lägga sej platt.


Läste att för att få till riktigt släta och fina kanter ska man olja in kanten på kakformen och sen pudra med florsocker. Där får ni ett tips.


I dag hämtade Patrik och Lotta mej och jag blev bjuden på lunch vid Golden Lotus. Har aldrig ätit där förut och de visste att jag ville pröva men att jag inte får med mej min äkta hälft på det. Så nu fick jag äntligen pröva på lite asiatiskt och det var riktigt gott. Så stort tack för det.

Gubben hade varit på spaning av en trädgårdsmöbel men kom hem utan. Istället fick jag en blombukett som man blir glad av att se på.

Vi har varit ute hela eftermiddagen och rivit hundhagen, den har bara stått tom och varit oprydlig i ett år nu och så skönt att få den bort. Nu gäller det bara att få fyllt alla grävhål med jord före nån stukar foten.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar