Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 16 maj 2022

Små knyckar av vår

Ska det komma nån dag i maj när man hellre tar en kall nånting än en kopp varm choklad efter en Bonzo länk? Maj har verkligen inte imponerat på mej i år med sina isiga vindar och man får gå med mössan nerdragen över öronen. Enda glädjande i naturen är att det trots allt grönskar.


Jag gjorde ett gott försök i går förmiddag och susade i väg till plantskolan i Lepplax. Kom hem med blåbärsbuskar, häggmisplar, en vingbenved och humle. De två sistnämnda står ännu i sina koppar, resten planterade jag i går kväll när det var nästan vindstilla och nästan helt okej för uteliv.


En sådan godbit sågs på ladan och det är en präktig "timbäråx" eller timmerman. Men sådana spjut till antenner har jag då aldrig skådat förut.


I dag har jag besökt Omi Clinic igen, blivit bruten, töjd, masserad och upplåst i ryggen. Igen på fredag. Men nu är jag tillbaka i arbetslivet och det känns gott att åter vara en del av gänget.

Bonzo 1 år och 10 månader i dag, vildare och galnare än nånsin förr och kommer passera 2 års gränsen utan märkbar förändring. Så vi tar till följande plan och hoppas att just Bonzo behöver 3 år på sej att bli en lugn pojke. Håhhåjajjaaa...

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar