Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 22 maj 2022

Nöjd kvinna

Söndag startade igen med finfint väder och vi tog våra cyklar och plöjde skogsvägar. Fåglarna höll söndagskonsert alldeles gratis och solen värmde skönt.


Vid Nådjärv lyckades jag med nån slags fotokonst ?


Det jag har mest obehag för i dylik terräng är ormar och visst såg vi ett par stycken, en överkörd lyckligtvis. Här hade vi svängt in på en okänd väg då nyfikenheten tog överhand.


Vägen slutade med en stig så vi la cyklarna åt sidan och fortsatte till fots. Spångar tog vid där stigen slutade.


Jag undersökte vegetationen.


Det visade sej att vi kommit fram till Lilla Angjärv.


Så vackert och jag var glad åt att vi vek av från den utstakade vägen, tänk vad mycket det finns att upptäcka. Det blåa glittrande vattnet såg så inbjudande ut. Troligt att skenet bedrog.


I kväll en nöjd kvinna i sitt uterum med klänning som jag köpte sommaren min äldste son skulle in i militären, det ger den väl en 11, 12 år på nacken men fortfarande en favorit här hemma.

Under eftermiddagen har jag fått ha hela min familj samlad kring det runda bordet på terrassen, så glad att vi får till det för det mesta. Att samlas kring mat och samtala är näring för kommande vecka.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar