Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 21 februari 2023

Fastlagstisdag

I dag har jag skrivit arbetsavtal med min nya arbetsgivare Omsorg. Jag har väl inte direkt skrivit ut här var jag ska börja, har känts lite overkligt fram tills nu. Det är alltså inom hemvården jag ska börja och ett helt nytt kapitel skrivs för mej. Nu ska jag få göra det jag skulle börjat med om jag var ung i dag. Att få en sån chans i min ålder ser jag som en lottovinst. Att få hjälpa och finnas till, att få känna sej behövd och få vara med och göra skillnad.


Efteråt firade gubben och jag med kaffe och bulle.


Eftersom jag var på gott humör fick Bonzo ny leksak som det ruskades livet ur på en sekund och lite extra tugg godisar.


Har haft halleluja moment två dagar i rad nu när jag fått klippa några av hans klor, utan munkavle t.o.m Fyra klor första dagen och två klor i dag. När han morrar åt mej vet jag det är bäst att sluta. Men vi är på god väg och så får han godis, massa beröm och en extra lekstund. Hoppas han snart fattar att allt är för en god sak.


I går överraskade vi en jämna år fyllare med kaka och en slipsnål jag gjort i silversmideskursen.



 Och en godisbukett.

Så härlig dag vi haft i dag med sol och blå himmel. Kallt men vackert när det bara gnistrade om snön på vår morgontur. Går finfint att ha vinterledigt nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar