Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 februari 2023

I snösvängen

Vet verkligen att många ogillar snön som vräkt ner, men jag tycker det blir så oerhört fint igen. Så här ska det se ut när det är vinter och vi dessutom bara skriver februari.


Det här är en lycklig stjärna när det kommer till snö. På ett huj syns det hur han lever upp och han kan inte gå normalt vid vägkanten som normala hundar gör utan det är hopp och studs och glada skall.


I skogen gräver han fram kottar som vi tillsammans ska leka med hela vägen tills det inte finns nåt kvar av kotten.


I dag bjöds det på hamburgare och klyftpotatis i detta hus. Salladshuvudet var så fint så jag drämde hela buketten på skärbrädan men innan vi kom långt som att äta slokade den rejält...


Semmelkaka med sylt och grädde till kaffet.

Det har varit mycket snack om Postural träning i dag och jag har nu letat upp ett program jag ska köra. Man kan ju alltid försöka och blir man sämre i skick så var det inte det rätta ändå. Har tröttnat på att slänga pengar på alla förståsejpåare. Så det så.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar