Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 12 februari 2021

Fredag

Efter nio timmars djupsömn är det lätt att ta emot en fredag. Eftersom det är vändag på söndag vankades bulla till förmiddagskaffet. Gräddfyllda munkhjärtan med glasyr det är pojken det och vi mådde kungligt.

Jag har lyssnat klart en bok under dagen, Hospitalet av Barbara O´Hare. En verklighetsberättelse om hur unga flickor och pojkar spärrades in och blev drogade och utnyttjade utan föräldrars vetskap. Riktig vedervärdig läsning och mina arbetskamrater undrade hur jag klarar av bok efter bok med så starkt innehåll. Det vet jag inte själv, det har bara blivit så men de tyckte i alla fall jag borde ta nån barnbok med teddybjörnar mellan varven. :)

Efter arbetsdagens slut behövde jag ut och vädra slipdamm ur lungorna. Härligt sparkföre och jag lät Bonzo sträcka ut ordentligt och vi flög fram.



 Så här trött kan man vara efteråt. Nu hoppas vi alla på en rama bra helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar