Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 februari 2021

Tack till helgen

Så galet nöjd med helgen som gått. Känns som om jag haft ett mini sportlov jag också fast jag har min ledighet några veckor fram i tiden. Vi tog en längre promenad med Bonzo i morse och lät honom tidvis springa lös. Gubben hade kameran med och fotade en hel del men jag har ännu inte sett vad det blev till. Det känns som om våren är på väg nu med en sol som värmer, takdropp och kvittrande fåglar. En underbar tid och ändå kom saknaden efter Zeb som en blixt från himlen i dag. Kanske just för att denna årstid var både hans och min favorit och vi njöt så mycket ute i snö tillsammans. Det är att gråta en skvätt, krama om Bonzo som kom som en räddare i nöden och gå vidare. Är ju så tacksam för alla år vi fick med Zeb.


I går kväll fäste jag de sista trådarna på Batman sockorna och redan har jag nåt gulligare på gång. Jag ska pröva på ett par vantar nu som omväxling.


Gubben grävde fram till uterummet så nu kan vi inleda säsongen när det helst behagar. Hade tänkt fira att vi bott här i 21 år i dag med kaffe, kladdkaka och glass men det skulle blivit mitt i nån skidtävling som lär gå av stapeln just nu (kunde inte bry mej mindre) så det blir en annan dag.


Patrik kom hem med de godaste dagsfärska semlor man kan tänka sej till oss. Alltså vi har en riktig bagare i familjen må jag säga. 



 Sena eftermiddagen kunde jag inte låta bli att dra iväg med sparkstöttingen. Visste ju att det var perfekt före där vi gått tidigare i dag så jag susade runt en timme med solen både i ansiktet och i nacken. Med den här farten är det superba föret snart ett minne blott.

Så tack helgen för allt fint du förde med dej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar