Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 februari 2021

Vad månne det bliva

utav detta olivträd? Det är mycket som är knasigt i världen och i min lilla bubbla är detta inte riktigt klokt. Hur ska detta bli till nåt träd? Finns det inget liv i resten av trädet? Blir det en hängbjörk av det hela? Frågorna hopar sej...


Annat som är knasigt är mina nätter. Länge har jag sovit riktigt bra men i natt sen plogbilen kom, gissar kring tvåsnåret sov jag inte en blund. 04.10 hade jag fått nog, steg upp och gick ut för att skotta snö. Kom in strax före 05.00 lagom till morgonkaffet och sen var det att köra till arbetet. Dagen har gått riktigt bra då jag fått stå och handsvetsa, ingen risk att man somnar.



En kall och blåsig promenad med Bonzo sen vi kom hem och en blomma har blivit omplanterad i självbevattnande kruka. Timjanfröna hamnade också i jord, orkar inte vänta längre. Nu vill jag ha grönska bums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar