Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 4 februari 2021

Torsdag hela dagen

En glad och stilig jycke i bästa vintervädret. Det är bara så att en lapphunds bästa årstid är vintern. Nästan så jag tycker synd om alla lapphundar som finns nere i Australien till exempel. Bonzo har flera instahundar som han är "vän" med där och de ser verkligen ut att ha väldigt varmt. (Bonzos instagramkonto är bonzothelappie, in och följ vettja)


Härliga tider! Sol och minusgrader, det är pojken det!


Så kom jag äntligen i väg till fammo i kväll och hon var pigg och pratsam och jag satt en timme där och skulle så gärna ha stannat längre. Tycker det blir svårare och svårare att lämna henne. Om det nu stämmer som hon sa så hade prästen varit på besök och gett nattvard i dag och hon var så nöjd över det.


Avslutar dagens inlägg med en text syster har skrivit i besökshäftet. Dessa tänkvärda ord borde var och en ta till sej och de fick åtminstone mej att fälla en tår.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar