Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 13 februari 2021

Lördag med fullt ös

Nån annan som köper krukväxt med tanke på vilken kruka som väntar där hemma? När jag såg denna växt visste jag att den skulle sitta perfekt i favvokrukan här hemma.


Sent inlägg men dagen har varit fullsmockad med program.

Var så nöjd fast vi måste en vända till Kokkola stad i dag. In till dna butiken för att pressa ner priset på min anslutning och gick nöjt därifrån. Hade fem euro till godo på plussakontot. Köpte 12 kilo torrfoder till Bonzo och eftersom han är med i valpklubben fick vi tio procent på säcken, dessutom fick han en liten påse torkad anka på handeln för att det nalkas vändag. Kändes nästan som vi gick på plus och att vi sen fick köra hem med bakluckan fastbunden med presentband är en parentes... Den är förövrigt fixad nu.


Från morgon slängde jag ut mattorna och schasade iväg husse och hund på promenad så att jag skulle få städa i fred. Så skönt att få det gjort utan störningsmoment. Här står Bonzo och håller koll på husse som fixar just bakluckelåset.


En fantastisk lördag när det kommer till vädret, solen värmde riktigt skönt och sen kom dimman när det blev kallare. Så vackert.



Bonzo hade fått en ny dragsele som vi testade med sparken. Dimman ligger som lagd efter linjal.


En citronöl kändes rätt till kvällens köttbit. Trots att den var spansk fanns mina tankar i Florens...



Och sist men inte minst. Jag är igen igång med drejandet, efter en evighetslång tid. Nu är det stengodslera som gäller och jag hade gärna drejat mera. Men det är väldigt tungt och känner både på axlar, armar och händer så jag nöjde mej med tre skålar så här långt. Lite i taget så får jag dra ut på roligheterna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar