Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 februari 2021

Lördag

>Kökets glädjepiller är i dagarna citrusträdet. Det slår ut flera blom varje dag och doftar så otroligt gott och tar mej på väg upp till Piazzale Michelangelo i Florens gång på gång. Där var första gången jag stoppade näsan in i ett citrusblom och glömmer det aldrig.


Världens drag under sparkstöttingen i morse och Bonzo fick sträcka ut benen riktigt ordentligt. Solen värmde och allt var perfekt. När vi kom hem tillbaka tog jag gubben med på en cykeltur. Den turen tog oss till Bergö backen.

Om man hade släppt sej rädd hade det varit onödigt halt på många ställen. Istället var det bara att trampa på och hålla tungan rätt i munnen. I små doser ren och skär njutning.

Farmor kunde jag inte sluta tänka på och det är inte så fasligt mycket besökare så jag ringde och bokade in mej på eftermiddagen. Hade solen fortfarande visat sej hade jag tagit ut henne. Önskar så att hon ska få känna solen värma ansiktet. Men det var gråväder när jag kom dit så det blev en innedag igen. Hon var i alla fall glad att jag kom och lade av min lediga tid på henne. Det är väl det minsta man kan göra om man får ha en farmor.




 Bonzo kom med till stad på kvällskvisten och spanade in allt som rörde sej, mest brudar förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar