Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 9 februari 2021

Vardagslunken

Stilla dagar rullar på och inget händer som är värt att nämnas desto mera. Så är det väl för de flesta nuförtiden. Frågar man nån så är det vardagslunken som är i fokus. Arbete, hem, sova ungefär så. Själv håller jag till på svetsavdelningen, så glad när det finns arbete åt mej där. I går lyssnade jag över boken Mitt liv med Saddam och jag mådde riktigt illa flera gånger, så grym människan kan vara. Till och med så jag drömt i natt om händelser ur boken.

Gårdagen var i en alldeles egen klass vad kommer till vacker dag. Sol med klarblå himmel och dimman som kom på eftermiddagen. Bonzo och jag njöt av vår utfärd och vårt möte med Highland kossorna. De var så mäktiga att Bonzo både stelnade och tystnade.



 I dag kom vi oss inte ut före mörkret fallit men så härligt ändå. Det har snöat i dag igen och träd och buskar är snötunga och fina.

I Hirvlax har brännugnen varit igång i dag fick jag veta. Jag har ju inte mycket i den själv men lite småsaker. Går varje dag och klämmer på lerpaketet här hemma nu och känner på mej att jag kommer dreja här inne en vacker dag i alla fall, trots att jag menat det till varma vårdagar. Hur länge kan en människa hålla sej från att göra roliga saker? Inte länge när allt finns till hands bara att ta tag i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar