Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 11 februari 2021

Hmm...mat på gång?

Alla är vrålhungriga när vi samlas efter dagen, fyrbenta som tvåbenta. I dag så hungrig att det nästan genast blev havregrynsgröt med smöröga. Det kan inte bli biff varje dag. Bonzo slukar nästan allt från gröt till kålblad. Tomat har han inte fått smak för ännu och paprika vänds flera gånger före det slinker ner, sånt som Zeb var mycket snål över.


Regnbågen sågs över trädtopparna i dag. Februari hittills har varit toppen vad kommer till vädret med lite köldtoppar som kanske varit onödiga men det är smällar man får ta en vintermånad.



 På vägen från apoteket till fammo måste jag stiga ur bilen och ta en bild vid Fornstugan. Tyckte det var fint med dagens sista solljus mellan de gamla byggnaderna.

Fammo kom från kvällsmaten och satt uppe i sin fåtölj hela besökstiden. Nyklippt för dagen med så fin frisyr. Och nu är jag själv så dödstrött att ögonen knappt hålls öppna. Måste få i mej en kaffe annars lämnar jag i soffhörnet. Känner riktigt hur flummigt inlägg det blev så tack och förlåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar